Ga naar hoofdinhoud

Stoelyoga en Theater: even niet

De zomer heeft soms gevolgen voor activiteiten. Zo ook bij PostaanZee. Theater Toemaar gaat maandag 2 september weer van start en Stoelyoga 13 augustus. Uiteraard kan al onze andere activiteiten gewoon door en kan je altijd binnenlopen voor een kopje koffie/thee in onze ruimte met airco.

Theater Toemaar

“Ontmoet Theater Toemaar, een levendige groep bestaande uit een twintigtal enthousiaste vrouwen en mannen, met muzikale begeleiding. Hun programma barst van vrolijke herkenning, met liedjes van My Fair Lady en Annie M.G. Schmidt, inclusief een sprankelende medley van Ja zuster, nee zuster. Daarnaast brengen ze regelmatig cabaretblokken met grappige liedjes en sketches. Het motto van Theater Toemaar luidt: ‘Een ander en zichzelf plezieren met zang en toneel’.

Op iedere maandag vanaf 16.30 uur zijn er open repetities bij PostaanZee. Heb je zin om te kijken of wil je meedoen? Kom gerust even langs! Zingen is niet alleen goed voor jezelf, maar ook een plezierige manier om tijd voor jezelf te nemen.”

Stoelyoga

“Laat de dinsdagochtend stralen met onze Stoelyoga-sessies van 10 tot 11 uur! Ontspan, beweeg en geniet van een actieve pauze, allemaal vanuit het comfort van je stoel. Laat onze ervaren vrijwilligster Henriette je begeleiden in een reeks zachte bewegingen en ademhalingsoefeningen, ontworpen om je energie te verhogen en stress te verminderen. Of je nu nieuw bent in yoga of een doorgewinterde beoefenaar, iedereen is welkom om mee te doen! Dus schuif gezellig aan en geef jezelf de welverdiende aandacht en zorg die je nodig hebt.”

Back To Top