Optredens in 2017

DE WINDSTREKEN

Donderdag 28 december komt het Ensemble de Windstreken optreden. Het Windstrekenensemble speelt muziek uit allerlei landen en in verschillende stijlen. Er wordt geput uit de grote hoeveelheid volksmuziek uit alle windstreken – van Noord naar Zuid en Oost naar West door geheel Europa. Ieder die het leuk vindt, is van harte uitgenodigd om te komen luisteren. We starten om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Het optreden is vrij toegankelijk. Kom op tijd om een mooi plekje te bemachtigen.Voor koffie, thee vragen wij een vrijwillige bijdrage.

KEETJE&CO

Zaterdag 9 december komt Keetje&Co weer een gezellig optreden verzorgen.Keetje& Co is een Egmondse muziekgroep die al sinds 1999 liedjes over de Egmonden brengt. Wie graag vooraan wil zitten, kan het beste maar vroeg komen. Inloop is vanaf 14.30 uur. Het optreden start om 15.00 uur. Keetje & Co speelt 2 maal een half uur met een pauze. Voor de koffie en thee vraagt PostaanZee een vrijwillige bijdrage.

CONCERTAANZEE

Vrijdag 18 augustus presenteert Ben Sierhuis een optreden van Dick Raat. Met begeleiding van zijn akoestische gitaar zingt hij de allermooiste luisterliedjes van o.a. Boudewijn de Groot, The Beatles en Claudia de Breij. Iedereen is van harte welkom. De zaal is open vanaf 14.30 uur en het optreden is van 15.00 tot 16.00 uur.

KOOR ERATO EGMOND

Zaterdag 10 juni komt het koor ‘ERATO EGMOND’ om 16.00 uur optreden bij PostaanZee. Het koor staat onder leiding van dirigente Marlies Meiners-Bras en de pianobegeleiding is van Elena Skorobogatova. Het koor bestaat uit 30 leden, dames en heren die vierstemmig zingen. Het repertoire is veelzijdig, van licht klassiek tot pop en musical.

X