Ga naar hoofdinhoud

IN DE SPOTLIGHT IN 2024

TOTALE UITVERKOOP BOEKEN

We gaan stoppen met de boekverkoop. Heel 2024 zal in het teken staan van totale uitverkoop. Dus sla nog snel je slag: iedere 1e vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur. 

REPAIRCAFÉ

Iedere 1e donderdag van de maand vanaf 13.30 tot 16.00 uur kan je kleine reparaties laten uitvoeren. Deskundige vrijwilligers kijken samen met jouw of iets te herstellen is.

BOARDGAMES

Iedere vrijdagavond vanaf 19.30 uur kan je gezellig bordspellen spelen. Dus zin in een spelletje? Neem zelf een bordspel mee of vraag in de WhatsApp-groep of iemand een bepaald spel kan meenemen. Wargames is ook toegestaan.

AAN TAFEL MET….

Bijna elke 2e donderdag van de maand om 13.30 uur nodigt de bibliotheek je uit voor een intieme bijeenkomst, waar organisaties en mensen de kans krijgen om hun verhalen of kennis te delen met anderen. Of het nu gaat om een boeiende carrière, een leuke hobby, een passievol onderwerp of een interessante levenservaring, deze activiteit biedt een podium om samen te zitten, te luisteren, en met elkaar in gesprek te gaan. De koffie en thee staan klaar, dus schuif gezellig aan!

Als je zelf een keer een “Aan tafel met…” wilt organiseren, kun je je aanmelden bij Simone de Moel via s.demoel@bknw.nl. We kijken ernaar uit om jouw verhaal te delen!

SPREEKUUR BIBLIOTHEEK

Heb je vragen over taal, rekenen, digitale vaardigheden of de digitale overheid? Wil je meer leren over het gebruik van de computer en internet? Of heb je ondersteuning nodig bij lezen, schrijven, spreken of rekenen? Samen bekijken we wat je graag wilt leren en hoe we dat kunnen bereiken. Ook als je vragen hebt over DigiD of de digitale overheid, kun je meteen zelf oefenen op de computer of later deelnemen aan een cursus.

We staan klaar om je te helpen op jouw leerreis. Onze hulp is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Houd er rekening mee dat het soms wat drukker kan zijn, waardoor je mogelijk even moet wachten. Je bent van harte welkom elke dinsdag tussen 14.30 en 16.30 uur.

Back To Top