Internationale KookFeest bij PostaanZee, heeft in de maand augustus een zomerstop!

De Internationale Kookavond  gaat in de maand augustus bij PostaanZee niet door i.v.m. de zomerstop.  In september wordt er weer gestart.  Overige Informatie volgt zo spoedig mogelijk.
__________________________

Omdat de internationale kookavonden bij PostaanZee in 2018 zo enthousiast ontvangen zijn door degenen, die – voor een vrijwillige bijdrage vanaf €6 – mee genoten van de maaltijden, is besloten daar ook in 2019 mee door te gaan.

Alle avonden was er een keur aan internationale gerechten uit China, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Kroatië, Eritrea, Kenia, Nederland, Syrië, en Somalië. Iedere keer andere koks, die meestal thuis hun gerechten voorbereidden.

De internationale kookavond is voor juli gepland op de donderdag 4 Juli 2019. Noteer alvast in uw agenda! Inloop vanaf 17.30 uur en start 18.00 uur. Belangstellende koks en gasten kunnen zich aanmelden bij PostaanZee, telefonisch 072-5822310, daar ligt ook een aanmeldlijst of per e-mail carolijnhs@gmail.com. Er is plaats voor ongeveer 40 personen. Vol = Vol!

“Compassie in actie”

Postaanzee vraagt voor deelname een vrijwillige bijdrage.
Voor de kookavonden is deze gesteld vanaf €6,-.
Maar er is gebleken dat een ruimere bijdrage op prijs gesteld wordt en ook wel noodzakelijk is.
Want door die bijdragen kunnen we dit blijven voortzetten.

Wilt u een keer koken, dat kan.
Meldt u aan.
Aanmelden als gast is noodzakelijk.
Dit kan telefonisch: 072 5822310
Of kom even langs bij Postaanzee, Voorstraat 82a.
www.postaanzee.nl

Tot ziens op de volgende kookavond in september 2019.  

X