Ga naar hoofdinhoud

Opheffingsuitverkoop

De geliefde boekenmarkt van Postaanzee sluit april 2025 definitief haar deuren voor boekenliefhebbers. Vanaf mei organiseert Postaanzee nog de rest van 2024 op iedere eerste en derde vrijdag van de maand een speciale opheffingsuitverkoop.

De boekenmarkt, ontstaan door een overvloedige aanvoer van boeken, biedt een schat aan kunst-, studie-, kook- en geschiedenisboeken. Voor de liefhebbers is dit de kans om die lang gezochte ‘pareltjes’ te vinden. Ook de boeken over Egmond zijn afgeprijst. Onze vrijwilligers staan klaar om te helpen bij het zoeken naar jouw gewenste boek. Met de koop van boeken steun je de activiteiten van PostaanZee. 

Vanaf nu kunnen alleen nog recente leesboeken worden ingeleverd om onze eigen minibieb fris en aantrekkelijk te houden voor alle bezoekers. Ondertussen blijft de oud papier club verheugd met zolderopruimingen.

De eerstvolgende opheffingsuitverkopen vinden plaats op vrijdag 3 mei en vrijdag 17 mei van 13.30 tot 16.00 uur in het achterste gedeelte van het voormalige postkantoor aan de Voorstraat 82.

Mis deze laatste kans niet! Bijna alle boeken 1 euro. Tot ziens op de boekenmarkt!

Back To Top