Ga naar hoofdinhoud

Zoek deze winter de warmte bij PostaanZee

Zet thuis de kachel laag en kom gezellig!

De energieprijzen gaan komende winter bij veel mensen voor problemen zorgen. Gelukkig kun je, dankzij het BuurtBespaarBudget, bij PostaanZee de warmte opzoeken.

Zet de kachel thuis uit en kom op werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur naar PostaanZee om op te warmen. We hebben de krant, tijdschriften, goede boeken, puzzels, activiteiten en gratis Wifi. Voor de koffie/thee/chocomelk en deelname vragen ze bij PostaanZee wel een vrijwillige bijdrage.

Ook een aantal avonden kun je bij PostaanZee terecht voor gezelligheid en contact met dorpsgenoten. Maandagavond kan je luisteren bij Theater Toemaar, woensdagavond kan je meedoen met Dunes & Dragons, vrijdagavond zijn ze actief met een bordspel en twee keer in de maand op zondagmiddag is er eten of bingo.

Wil je meer weten hoe je kunt besparen op de energierekening? Bij PostaanZee liggen voorbeelden hoe je met eenvoudige producten al energie kunt besparen.

Doe mee met de bespaaractie! Laat je gegevens achter en wie weet win jij de energiebespaarbox of een ander bespaarproduct waarmee je zelf aan de slag kunt.

Back To Top