Ga naar hoofdinhoud

Wandelen voor je gezondheid

Wandelen was een van de eerste activiteiten bij de start van Postaanzee. Nu na bijna 5 jaar, nog steeds heel populair. De activiteit kent een groot aantal vaste deelnemers.

De Corona crisis heeft ons meer bewust gemaakt van de gezondheid voordelen van bewegen. Ons afweersysteem wordt al versterkt bij een half uur bewegen per dag. Dus heel belangrijk bij de aanpak van het corona virus. Hoe beter ons afweersysteem is hoe groter de bescherming tegen virussen.

Wandelen is een vrij eenvoudige manier om te kunnen bewegen en voor veel mensen haalbaar.

Bij Postaanzee wordt er iedere maandag gewandeld op drie verschillende niveaus: rustig, actief en doorstappen. Er wordt gewandeld in groepen van max 14 personen en veilig volgens de regels van het RIVM. Na afloop is er koffie en thee zolang het toegestane aantal bezoekers dat toelaat. De aanwezige hoeveelheid koffiebekers bij binnenkomst geven dit aan.

Belangrijke regels zijn: Iedereen is welkom, aanmelden hoeft niet, bij Postaanzee is er een mondkapjes plicht. En voor koffie en thee vraagt Postaanzee een vrijwillige bijdrage. Voor aanvangstijden en verdere informatie verwijzen we naar de website www.postaanzee.nl

(Meer) wandelen? Samen wandelen?

Om het, wat wandelen betreft, niet bij die ene keer te houden of omdat je met zijn tweeën wil wandelen of gewoon een wandelmaatje zoekt, is het mogelijk om een oproepje bij Postaanzee achter te laten op het prikbord. Loop gerust even binnen, de koffie/thee staat ook voor je klaar.

Back To Top