Ga naar hoofdinhoud

Boekenmarkt

Iedere 1e vrijdag van de maand is er een boekenmarkt in het achterste gedeelte van het voormalige postkantoor aan de Voorstraat 82 in Egmond aan Zee. Deze maandelijkse boekenmarkt van PostaanZee is inmiddels een begrip geworden. De totale organisatie hiervan is in handen van vrijwilligers en ze weten heel goed waar de bezoekers naar op zoek zijn. Veel mensen hebben dan ook de weg erheen gevonden. Ook met de aanlevering van nieuwe (oude) boeken weet men PostaanZee te vinden, en daar zitten vaak ook hele bijzondere exemplaren bij. Alle aangeleverde boeken worden door de vrijwilligers zorgvuldig uitgezocht en gesorteerd. Ze weten deze op waarde te schatten. Wat niet gebruikt kan worden gaat naar de oudpapiergroep van de kerk, dus niets gaat verloren. Alles heeft een waarde.

PostaanZee is heel blij met de nieuwe inrichting. De oude bananendozen hebben plaats gemaakt voor mooie nieuwe plastic kratten en zijn duidelijk alfabetisch gerangschikt. De muren zijn bedekt met kleurrijke posters. Het is een volwaardige verkoopplaats geworden waar men met de pin kan betalen. Er is de afgelopen maanden veel werk verzet om dit voor elkaar te krijgen en het resultaat mag er zijn.

Bent u op zoek naar juist dat ene boek? Of naar een herinnering uit lag vervlogen tijden? Het kan er zomaar tussen liggen. Zie je niet wat je zoekt? Vraag er gerust naar bij de vrijwilligers. Met de verkoop van de boekn steunt u de activiteitn van PostaanZee. De eerstvolgende boekenmarkt is vrijdag 7 Oktober van 13.30 tot 16.00 uur

Postaanzee, Voorstraat 82a Egmond aan Zee

Back To Top