Ga naar hoofdinhoud

Boekenmarkt

Opheffingsuitverkoop bij Postaanzee Boekenmarkt

De geliefde boekenmarkt van Postaanzee sluit april 2025 definitief haar deuren voor boekenliefhebbers. De rest van dit jaar organiseren we nog iedere eerste en derde vrijdag van de maand een speciale opheffingsuitverkoop. Bijna alle boeken kosten een euro of minder.

De boekenmarkt, ontstaan door een overvloedige aanvoer van boeken, biedt een schat aan lees-, kunst-, studie-, kook- en geschiedenisboeken. Voor de liefhebbers is dit de kans om die lang gezochte ‘pareltjes’ te vinden. Ook de boeken over Egmond zijn afgeprijst. Onze vrijwilligers staan klaar om te helpen bij het zoeken naar jouw gewenste boek. Met de koop van boeken steun je de activiteiten van PostaanZee. 

Vanaf nu kunnen alleen nog recente leesboeken worden ingeleverd om onze eigen minibieb fris en aantrekkelijk te houden voor alle bezoekers. Ondertussen blijft de oud papier club verheugd met zolderopruimingen.

De eerstvolgende opheffingsuitverkopen vinden plaats op vrijdag 3 mei en vrijdag 17 mei van 13.30 tot 16.00 uur in het achterste gedeelte van het voormalige postkantoor aan de Voorstraat 82.

Mis deze laatste kans niet! Tot ziens op de boekenmarkt!

Back To Top