Ga naar hoofdinhoud

Tijdsbeeld Coronacrisis in beeld (oproep)

Vrijwilliger Reijnoud de Haan zoekt mensen die hem kunnen helpen bij het maken van een tijdsbeeld. Lees hier zijn oproep.

Beste mensen,

We bevinden ons in een merkwaardig tijdvak: dat van de Corona. Het leven is plotseling veranderd.

Het Regionaal Archief te Alkmaar wil gegevens verzamelen over deze tijd, om ons en anderen in de toekomst een indruk te geven van deze tijd. Het archief verzoekt bewoners om foto’s en films in te sturen die de situatie kenmerken. Dit materiaal kan dan verschijnen op de Beeldbank van het archief. Zie: https://www.regionaalarchiefalkmaar.nl/corona

Ik ben begonnen om enige films en foto’s te maken. Het plan is, om een aantal mensen uit mijn omgeving (of ook anderen) te interviewen. Ik ben daarmee inmiddels begonnen.

Mijn vraag is: wie van jullie mag ik een interview afnemen van 1 tot 2 minuten?

Met hartelijke groet Reijnoud de Haan, tel. 5065385

Back To Top