Ga naar hoofdinhoud

Studiekring 50+

Op zoek naar een leuke uitdaging? Leden van een studiekring blijven bij de tijd!
Als 50-plusser nog breed actief willen blijven, of na of naast een actieve baan nieuwe mensen willen ontmoeten? Geestelijk zo actief mogelijk willen blijven? Dan is een studiekring misschien iets voor u.

Wat is een studiekring?
Studiekring 50+ bestaat uit een vaste groep van 10 tot 15 personen, die eens in de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een rondje actualiteiten, er wordt een gekozen onderwerp besproken en u neemt deel aan de discussie.
Het woord studie mag wat zwaar klinken, maar niets is minder waar. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die met elkaar gedeeld kunnen worden.

Informatiebijeenkomst op donderdag 14 oktober
Geïnteresseerden kunnen in Egmond op twee locaties terecht namelijk:
In Huys Egmont (Slotweg 46-48, 1934 CN Egmond aan den Hoef) op de donderdagmiddag 14 oktober van 15.00 tot 16.30 uur.

Dit zijn introductie bijeenkomst is gratis bij te wonen. Wij vragen u wel om u vooraf aan te melden via 072- 5065204 of e.schumacher@welzijnbergen.nl   De studiekring is een initiatief van de Bibliotheek Kennemerwaard en Stichting Welzijn Bergen.

Bij voldoende belangstelling start er ook, iedere 1e en 3e donderdagavond van de maand, een groep bij PostaanZee.

Back To Top