Ga naar hoofdinhoud

PostaanZee-koor zingt in de Oude Keuken

Op zondagmiddag 29 mei tussen 15.00 en 17.00 brengen leerlingen van de Egmondse zangdocent Karin ten Cate en het PostaanZee-koor een sfeervol programma in de zaal van De Oude Keuken. Het programma biedt voldoende afwisseling en is geschikt voor jong en oud. De Egmonders laten een aantal mooie nummers horen en daarnaast zingen leerlingen van Karin solostukken en ensembles.

Bekende nummers zoals de Ramses Shaffy-klassieker ‘Laat me’ en ‘I don’t know how to love him’ worden afgewisseld met klassieke klanken zoals ‘Nella Fantasia’ maar ook hoort u opera-aria’s en hits uit ‘The Phantom of the Opera’. Zelfs van de band Nightwish staat het  nummer ‘Sleeping Sun’ op het programma. Daarnaast is er ook ruimte voor Zuid-Amerikaanse klanken door een pupil die zichzelf op gitaar begeleidt en zelfs een leerling die haar eigen nummer ‘Ik mis je’ vertolkt. De leerlingen zijn allemaal passend feestelijk en kleurrijk gekleed. Kortom, een muzikaal feestje dat u niet mag missen!

De leeftijden van de deelnemers lopen uiteen, de jongste deelnemer is negentien jaar en de oudste is de tachtig al gepasseerd, zingen is gezond voor lijf en leden! De pianobegeleiding is in handen van Leo van der Sande.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten wordt zeer op prijs gesteld. Het adres van De Oude Keuken is Oude Parklaan 117 in Castricum.

Back To Top