Ga naar hoofdinhoud

Nationale Ouderendag

PostaanZee verrast ouderen op Nationale Ouderendag 2 oktober. Bezoekers krijgen als altijd een hartelijk ontvangst aangevuld met wat lekkers bij de koffie.

Egmond aan Zee – Het Nationaal Ouderenfonds organiseert dit jaar voor de elfde keer de Nationale Ouderendag op vrijdag 2 oktober 2020. Het coronavirus heeft een grote impact gehad op onze samenleving, maar vooral ouderen worden hard getroffen door de maatregelen. Een gezellige en positieve dag kunnen zij wel gebruiken. Daarom schenken wij bij PostaanZee ook aandacht aan deze dag.

Een beetje aandacht doet iedereen goed
Van een kaartje tot een taartje. Van iets kleins tot iets groots. Op vrijdag 2 oktober zullen zoveel mogelijk mensen in het zonnetje gezet worden. En dat zal dit jaar zeker een welkome verrassing zijn. Je bent vanaf 09.30 tot 16.30 uur van harte welkom voor een koppie en een praatje. Op zoek naar een boek? We hebben deze dag ook boekenmarkt.

Nationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. De activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen zij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. Ook stimuleren zij de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

Back To Top