Ga naar hoofdinhoud

Max Mobiel Egmond

Heb je een afspraak bij de tandarts, huisarts, wil je naar de winkel, naar PostaanZee, op familiebezoek of een kopje koffie drinken?
Laat je rijden door de Max-Mobiel.

Hoe bestel ik de Max Mobiel?
Afspraak maken of meer informatie: 0683329632, telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30 uur, of stuur een mail naar maxmobielegmond@gmail.com.

Ben je minder mobiel, maar zou je heel graag naar de activiteiten van PostaanZee, het eetcafé, de kapper, de huisarts of op visite bij familie willen gaan? Dan kun je gebruik maken van de Max Mobiel. Getrainde vrijwilligers brengen je graag met dit autootje, zodat je mobiliteitsprobleem wordt opgelost. Je rollator kan ook mee. Als je gebruik wilt maken van de Max Mobiel, kun je contact opnemen met Ellen Dekker.

Voor wie is de Max Mobiel?
De Max Mobiel kan gebruikt worden door mensen die minder makkelijk lopen. Er kan wel een rolstoel meegenomen worden, maar het is geen rolstoel vervoer.

Voor welke ritjes is de Max Mobiel?
De Max Mobiel kan worden gebruikt voor korte ritjes. Denk hierbij aan een bezoek aan PostaanZee, een arts, de kapper of familie. Maar ook een bezoekje aan een winkeltje in het centrum.

De kosten
Voor iedere rit vragen wij een euro.

Back To Top