Ga naar hoofdinhoud

UITGESTELD: 2e Lezing, “Laat je niet opvreten door kanker”

2e Lezing op Dinsdagavond 17 maart; aanvang 19.30 uur 
De auteur van het boekLaat je niet opvreten door kanker”   
Wim van der Meer zal zijn boek behandelen.

De titel spreekt voor zich.
Kanker is een algemeen verschijnsel geworden.
1 op de 2 komt er mee in aanraking.
Normaal zal de reguliere arts bij het gesprek wat je krijgt direct na de diagnose je een behandeling aanbieden en je vertellen dat je snel hiermee moet starten

Die behandeling gaat echter nooit de oorzaak van het ontstaan van kanker aanpakken.
Als je de oorzaak aanpakt, zal het lichaam zelf de gelegenheid aanpakken om de kanker uit je lichaam te halen. Kanker is echt geen doodvonnis, het is een behandelbare ziekte, die veroorzaakt wordt door het langdurig ontbreken van essentiële voedingsstoffen die elke cel nodig heeft.
Je lichaam maakt kankercellen aan, omdat je je lichaam langdurig de verkeerde voedingsstoffen hebt gegeven.

Als je een gezond immuunsysteem hebt, kan er geen kanker zijn.
Dus als je kanker hebt, is je immuunsysteem verstoord en heeft de kanker gemist.
Als je nu aan de reguliere behandeling zit, is na elke behandeling je immuunsysteem kapot gemaakt en voordat je het hersteld hebt, heb je weer een nieuwe kuur gekregen.

In het boek beschrijft Wim van der Meer hoe je door middel van de kracht van voeding je immuunsysteem zo sterk kunt maken dat je kankercellen kunt doden zonder schadelijke bijwerkingen. Deze manier vereist wel discipline in de manier van eten en denken.
Is dit te leren? Het boek beschrijft allerlei voeding, die kanker bevorderend zijn, maar ook voeding die zorgt, dat kankercellen hoe dan ook dood gaan. Het immuunsysteem wordt maandenlang verwend en wordt zelfs al binnen een paar weken al zo sterk, dat kankercellen afsterven.

Kom naar de lezing en verbaas je over de betrekkelijk makkelijke manier om dat te realiseren.

Of iedereen ook zal genezen op deze manier is niet te garanderen, net als bij de reguliere behandeling. Toch kan je veel vertrouwen hebben in de natuurlijke manier.

Ben je regulier echter uitbehandeld, dan geeft het boek je voldoende handvatten om het proces weer de goede richting uit te duwen.
Ook heeft Wim een voedingsprogramma ontwikkeld wat je 3 maanden bij de hand neemt en je leert hoe voeding het immuunsysteem zo sterk maakt dat het kankercellen opruimt.
Tijdens de lezing zal hij deze methode met je delen en uitleggen.

Wim is gepensioneerd elektroacupuncturist, gewichtsconsulent, orthomoleculair detox consulent en orthomoleculair voedingsadviseur.

Back To Top