Ga naar hoofdinhoud

Feestdagen bij PostaanZee

In deze bijzondere tijd van het jaar willen we jou van harte uitnodigen. Kerst en Oud&Nieuw staan bekend om samenzijn en gezelligheid rond de tafel, maar voor sommigen is het niet vanzelfsprekend om bij familie of vrienden aan te schuiven. Daarom organiseren wij extra activiteiten. Ons ontmoetingscentrum transformeert tot één grote huiskamer, waar we samen de feestdagen vieren met mensen die dat graag met anderen willen delen.

Zondag 17 december Gezellig Kerstbingo
vanaf 13.30 uur inloop. Dit keer warme chocolademelk en winterse prijzen. Kaarten 1 euro per stuk en een bijdrage voor de koffie/thee/activiteit en lekkers.

Donderdag 21 december Kerstmaaltijd, is helaas al vol

Zaterdag 23 december Optreden Theater Toemaar
Speciaal voor de afsluiting van het jaar geeft Theater Toemaar een optreden. Inloop vanaf 14.00 uur.

Maandag 25 december Kerstlunch
Samen Kerst vieren van 11.30 tot 14.30 uur. We vragen een bijdrage naar draagkracht, zodat deze kerstviering voor iedereen toegankelijk is. Aanmelden kan op de lijst bij PostaanZee, via mail (info@postaanzee.nl) of telefonisch op 0725822310. Zien we je dan?

Dinsdag 26 december Kerstinloop
Speciaal op 2e Kerstdag is onze deur geopend voor een gezellig kopje koffie/thee of warme chocolademelk. Inloop van 9.30 tot 12.30 uur.

Maandag 1 januari Nieuwjaarsinloop
Ook nieuwjaarsdag ben je welkom om mee te wandelen en binnen te lopen voor een koppie en wat lekkers. Inloop van 9.30 tot 16.30 uur

Back To Top