Ga naar hoofdinhoud

Beweeg en Boetseer

Workshop boetseren en Happy Bellydance 26 maart

Sies Vrasdonk is de drijvende kracht achter Stichting Los Zand en verzorgt een boetseerworkshop bij PostaanZee, zij houdt zich bezig met cultuureducatie wat haar missie en passie is. “Klei is Fantastisch! Je kan er van alles mee maken, want het is makkelijk te vormen. De eerste keer hebben we vrolijke monsters gemaakt en in aanloop naar Kerstmis zijn we aan de slag gegaan om fraaie kerstengels te maken. Mooi, vrolijk, een beetje gek, alles is mogelijk,” vertelt Sies.

Geniet van een creatieve workshop met boetseren onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje. 

Na de workshop boetseren volgt een buikdans onder begeleiding van Maria Iwanna. We dansen in een kring en bewegen ons lichaam op een leuke en speelse manier. We schudden, we slingeren, we wiegen en maken plezier. Happy Bellydance is een oriëntaalse dans en komt uit Noord-Afrika. Daar wordt ze gedanst zoals wij het nu doen; om stress uit ons systeem te halen; om gezond te worden en te blijven; om je gelukkig te voelen! Het is een dans voor ieder vrouwenlichaam; ongeacht mogelijkheden of fysieke beperkingen. Ervaren dansdocente Maria is gepassioneerd over haar vak en gunt het elke vrouw zich vrij in haar lichaam te voelen. 

Wanneer?
26 maart ben je vanaf 9.45 uur welkom. De workshop boetseren start om 10.00 uur en zal tot ongeveer 11.30 uur duren. Om 11.30 start de workshop Happy Bellydance. Na de workshops is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken, ervaringen te delen en te ontspannen.

Aanmelden en meer informatie 
Deelname is gratis, aanmelden kan via onderstaande link. Bij vragen kun je contact opnemen met de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, Elles Kraakman (e.kraakman@hollandsportbv.nl) en Eefke de Vos.

Aanmelden: https://www.sportenbewegeninbergen.nl/beweeg-en-boetseer-aan-zee?fbclid=IwAR1ICYPaniD7oJ4FFe9-691yoYDQwfahWJXIq8sfmJQMfgUxiR4sMk9Sy74

Back To Top