Ga naar hoofdinhoud

Aan tafel met… LOKALE POLITIEK

De gemeenteraad is het hoogste orgaan van het gemeentebestuur en bestaat uit gekozen volksvertegenwoordigers. Zij controleren het dagelijks bestuur, bepalen de koers van de gemeente en behartigen de belangen van inwoners. Maar wat houdt dat werk nou precies in? Hoeveel tijd kost het? En is er een verschil als je van een landelijke of lokale partij lid bent?

Tanny Glas en Solita Groen zijn bijna dagelijks bezig met hun werk voor de gemeente. Zij vertellen u hier graag over. Schuif je ook aan? Loop op aanstaande donderdag 14 juli binnen en schuif aan om 13.30 uur.

Aan tafel met….

Aan tafel met…. Geeft mensen uit het dorp de gelegenheid hun verhalen of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De Tafel Met bij PostaanZee biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen.

Als je zelf eens een ‘Aan tafel met….’ Wilt verzorgen, kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar post@postaanzee.nl

Toegang en koffie/thee: vrijwillige bijdrage.

Back To Top