Foto Wolkje

ZELFSTANDIG OP PAD? NATUURLIJK KAN DAT!

Zelfstandig op pad? Natuurlijk kan dat!

Op dinsdagmiddag 28 augustus van 15.00 tot 16.30 uur organiseert het Sociaal Team Egmond de Bijeenkomst Vervoer in PostaanZee (Egmond aan Zee). Wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer? Dan halen wij u gratis op met een nieuw vervoersmiddel: de Maxmobiel. Bel hiervoor 072-5822310, geef u naam en adres door en u wordt bij de voordeur opgehaald en weer thuisgebracht.

 Zelfstandig reizen moeilijk

Als u ouder bent of een beperking heeft, kan zelfstandig reizen moeilijker worden. Maar u wilt wel gewoon kunnen winkelen in een stadje in de buurt, naar de biljartclub gaan, familie bezoeken of naar een afspraak bij de dokter of het ziekenhuis kunnen. U kunt uw buren of familie vragen om te helpen met vervoer. Maar die kunnen ook niet altijd en u wilt wel gewoon op pad.

Dat snappen wij.
Daarom vindt u op het Vervoersoverzicht de verschillende vervoerders die u kunnen helpen. Van vrijwilligers, zoals Wonen plus, MEE op weg, Boodschappenbus, Rolstoelbus tot Regiotaxi, Valys en Invalidenparkeerkaart tot de Scootmobiel(pool), Automaatje van ANWB of Algemeen openbaar vervoer. U kunt dus gewoon op pad!

Bijeenkomst Vervoer

De bijeenkomst op 28 augustus wordt geopend door de wethouder Wmo, Yolan Koster. Wilt u informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden, dan zien wij u graag op dinsdagmiddag 28 augustus van 15.00 tot 16.30 uurU hoeft zich voor het bijwonen van de bijeenkomst niet aan te melden. Er is dan ook gelegenheid om een proefrit te maken met de Maxmobiel.

 

X