Workshop “Van zelfliefde naar innerlijke kracht”

Wil je je eigenheid behouden, leren geloven in je kracht, leren jezelf lief te hebben en te respecteren?

Ik nodig je graag uit voor mijn workshop:

“Van zelfliefde naar innerlijke kracht”

Datum: 30 november 2017

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Ik ben Maggy Anthonijsz uit Wolvega, Friesland.

In mijn eigen bedrijf “Kita Counseling” inspireer ik als counselor mensen die het leven als lastig of als een strijd ervaren, om in hun kracht te komen waardoor ze op elk gebied succes en geluk aantrekken.

Spiritualiteit en leven vanuit mijn hart en in aandacht is de leidraad voor mijn contacten met alles wat leeft.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, het Boeddhisme, mooie ontmoetingen en schrijvers zoals Joseph Jaworski, Ester Hicks, Paulo Coelho, Anita Moorjani.

Ik heb jaren in de hulpverlening en als (juridisch) secretaresse gewerkt bij verscheidene grote organisaties.

Stress neemt steeds toe door het jachtig leven. Je past je aan aan de hectiek van de samenleving. Je moet/ wilt voldoen aan de verwachtingen die anderen van je hebben. Door het voortdurend willen “pleasen” verlies je je eigenheid, je authenticiteit.

Zelfwaardering is het meest belangrijk aspect in het leven. Vanuit respect voor jezelf, van jezelf houden, zelfcompassie ontstaat zelfvertrouwen. Het beïnvloedt het opvoeden, je werk, je gezondheid, je financiële situatie, je relaties.

Het geeft je vertrouwen in het leven, je straalt positieve energie uit, waardoor je succesvol kunt zijn in het leven. Vanuit innerlijke kracht ervaar je veel minder stress.

Ik hoop je te zien op mijn workshop, je bent van harte welkom! Vanaf 19.00 uur staan de thee en koffie klaar. Graag aanmelden bij PostaanZee. Voor deelname en koffie/thee vraagt PostaanZee een vrijwillige bijdrage.

X