Ga naar hoofdinhoud

Op reis met Theater Toemaar

Na het succes van het optreden van Theater Toemaar bij PostaanZee, gaan we weer de ‘boer‘ op en het ‘land‘ in, om met veel plezier weer wat vrolijkheid te brengen. Zaterdag 29 oktober om 14.30 uur hebben wij daarom een try-out gepland bij PostaanZee, onze repetitie locatie. Het is een try-out, dus er kan af en toe wat mis gaan, maar je kunt zeker genieten.

Wij nemen je mee op reis! We gaan van New Orleans, baken van de gospel, via Broadway HET plekje van de evergreens, naar de bergen in Oostenrijk waar wordt geprobeerd om te jodelen en zoeken dan naar Edelweis . Even een duo optreden in Frankrijk en hop naar Engeland waar we bij de paarden races terecht komen op Ascot. Nou ja, hoe leuk is dat? Na een adem pauze, zijn we weer, op een mooie Pinksterdag, in Nederland aangekomen. We gaan door met een medley uit Ja Zuster, Nee Zuster, het Schaep met de 5 poten en andere puur Hollandse herkenning in diverse songs. We eindigen in Amsterdam met een pracht medley over Amsterdam op zijn mooist .

En heb je al zin in deze trip? Zorg dan dat je op zaterdag 29 oktober bij PostaanZee, Voorstraat 82a te Egmond aan Zee, om 14.00 uur voor de deur staat, want om 14.30 beginnen we. We vragen voor de Try-out, koffie/thee een vrijwillige bijdrage

Back To Top