skip to Main Content

IN DE SPOTLIGHTS IN 2019

BOEKENMARKT

Boekenliefhebbers opgelet: iedere 1e vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur bieden wij een wisselend aanbod van boeken.

Altijd al op zoek geweest naar dat ene boek? Of naar een herinnering uit lang vervlogen tijden? Het kan er zomaar tussen liggen. Zie je niet wat je zoekt? Vraag er gerust naar bij de vrijwilligers.

We hebben meer op voorraad dan we uitstallen en zijn je graag van dienst.  Met de verkoop van de boeken steun je de activiteiten van PostaanZee.
Zit er even niets voor je bij?

Een vrijwillige donatie in het vogelhuisje of via onze website stellen wij zeer op prijs.

KOOKFEEST (Internationaal)

Elke 1e donderdag van de maand

Omdat de internationale kookavonden bij PostaanZee in 2018 zo enthousiast ontvangen zijn door degenen, die – voor een vrijwillige bijdrage vanaf €6 – mee genoten van de maaltijden, is besloten daar ook in 2019 mee door te gaan.
Elke avond telden we tussen de 25 en 40 mensen (de koks eten natuurlijk ook mee). Alle avonden was er een keur aan internationale gerechten uit China,
Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Kroatië, Eritrea, Kenia, Nederland, Syrië, en Somalië. Iedere keer andere koks, die meestal thuis hun gerechten voorbereidden. Welke verrassende recepten verder in 2019 bij PostaanZee op tafel komen is nu nog niet bekend. Misschien heeft u wel een goed idee, laat het gerust weten.
U bent welkom als gast en/of als kok!
De internationale kookavonden zijn gepland op de donderdagen 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei en 6 juni, 4 juli,  5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december in 2019. Meld je aan en noteer ze in je agenda! Inloop vanaf 17.30 uur en start 18.00 uur.

Belangstellende koks en gasten kunnen zich aanmelden, kan bij PostaanZee, telefonisch 072-5822310, daar ligt ook een aanmeldlijst of per e-mail carolijnhs@gmail.com.

Er is plaats voor ongeveer 50 personen. Vol = Vol!

Back To Top
X